Waarderingen

Waarderingen

Om het effect van uw behandeling goed te kunnen meten wordt er gebruik gemaakt van vragenlijsten aan het begin en het einde van de behandeling. Aan het einde van het traject meten wij ook uw cliënttevredenheid met de CQI vragenlijsten. Hierbij worden de volgende aspecten gemeten: Bejegening, bereikbaarheid behandelaar, samen beslissen, mogelijkheid betrekken familie of naasten, uitvoering behandeling, informatie over medicatie, informatie over vragenlijsten, verbetering gezondheid. Er wordt gescoord op een 5 punts schaal lopend van 1 (ontevreden) tot 5 (zeer tevreden).
Over het jaar 2023 zijn wij door onze cliënten op de 3 belangrijkste kwaliteitscriteria als volgt beoordeeld:

  • Bejegening (1-5) – score 4,83; rapportcijfer 9,7
  • Samen beslissen (1-5) – score 4,61; rapportcijfer 9,2
  • Uitvoering behandeling (1-5) – score 4,47; rapportcijfer 8,7

Cliënten waarderen ons momenteel met een gemiddeld rapportcijfer van 8,7!

Dit zeer goede resultaat weerhoudt ons er niet van om continu op zoek te zijn naar verbeteringen om het maximale resultaat voor u uit de behandeling te halen.

Zorgkaart Nederland
Uw tevredenheid over de kwaliteit die wij leveren vinden wij belangrijk. Heeft u een suggestie hoe wij het beter kunnen doen? Deel uw ervaring dan met ons, bijvoorbeeld via uw psycholoog of via Zorgkaart Nederland, het onafhankelijke online kwaliteitsplatform voor de zorg.

Bij Zorgkaart Nederland hebben wij voor 2023 een gemiddelde waardering van 9,3!

Hieronder leest u enkele reacties van ZorgkaartNederland. U kunt daar ook zelf een waardering plaatsen over uw behandeling bij Sie Psychologen.

contact

Enkele reacties:

“Elke keer weer heb ik het idee gehad dat er met volledige aandacht naar mij werd geluisterd en werd er elke keer een nieuw passend onderwerp behandeld zoals gevraagd. Heb nooit een gevoel van veroordeling gehad en de behandelaar die mij heeft geholpen, heeft mij zeker van de problemen geholpen!”

“Ik ben onwijs dankbaar voor de fijne behandeling en sessies. Ik heb weer het zonnetje in mezelf weer terug gevonden en geniet van alle kleine lichtpuntjes om mij heen.”

“Ik ben erg tevreden over de therapie en de benadering van de therapeut naar mij toe. Het belangrijkste is dat ik vertrouwen heb gekregen tijdens onze eerste ontmoeting. Er is veel empathie en begripvol naar mij geluisterd. Ik heb veel over mezelf ontdekt tijdens deze therapie, ik begreep welke patronen ik volgde. Ik heb tools gekregen om met moeilijke situaties om te gaan, omdat het leven niet altijd gaat zoals we willen. En we zijn zelf ook niet altijd oké! Ik heb veel zelfbewustzijn, verandering in mindset, assertiviteit en het opbouwen van nieuwe overtuigingen bereikt. Dat is wat ik heb bereikt, dus eigenlijk heb ik een nieuwe versie van mezelf bereikt. Ik raad zeker aan.”

“Ik ben door de praktijkondersteuner doorgestuurd naar de praktijk omdat ik depressieve klachten had en alleen de praktijkondersteuner was voor mij niet genoeg. Nu na 3 maanden mijn behandeling afgerond te hebben heb ik heel veel over mezelf geleerd. Over van het naar mezelf te luisteren naar de klachten te ondervinden en herkennen en daarop ook op een goede manier te kunnen reageren. De behandeling heeft mij dus serieus echt heel erg geholpen terwijl ik eerst iemand voor gek had uitgemaakt als diegene daarover goede woorden had. Je bent toch niet gek! Nee helemaal niet juist een sterk persoon want af en toe kan je het gewoon zelf even niet redden. Wat ook fijn is nu na een behandeling is dat je niet meer zo ver in die kuil kan vallen waar je op dat moment wel in zat want je weet hoe je er op moet reageren.”

“Ik ben uitermate professioneel geholpen! Tijdens intake mijn gehele verhaal gedaan, uiteraard verward en emotioneel. Ik bevond het ontzettend knap dat aan het einde van deze intake een goede, beknopte samenvatting kreeg met diagnose. Ik voelde mij gehoord en er werd daarop direct een passende behandeling gestart! Ik ben ontzettend goed geholpen!”

“Ik kwam moe en uitgeblust in de praktijk terecht, en kreeg heel goede hulp en adviezen. In 6 sessies heb ik heel veel opgestoken, en leren toepassen en heb mijn energie weer terug. Super blij en ga er weer voor! Bedankt”

“Ik ben zeer tevreden over de psycholoog die mij hielp. Ik kon aangeven waar mijn problemen zaten, ze begreep mij meteen, en kreeg zeer gerichte handvatten waar ik echt mee verder kan. Er werd zeer goed geluisterd naar mij, en er volgden veel info van haar kant. Er is mij heel veel duidelijk geworden waarom ik mijn klachten heb gekregen. Voelde me heel veilig als ik m’n verhaal deed.”

“Mijn ervaring met Sie Psychologen is heel goed. Er wordt goed geluisterd en men heeft veel kennis en ervaring in huis. Daarnaast had de therapeut een warme persoonlijkheid en werd ik op gelijkwaardige wijze benaderd. Ook de informatie die naar bv. de bedrijfsarts gaat wordt samen met jou opgesteld en niet direct doorgestuurd, maar krijg je zelf in handen, wat het vertrouwen nog vergroot. Ik kan Sie Psychologen van harte aanbevelen.”

“De behandeling is geslaagd! Er wordt goed naar je geluisterd en er wordt ook echt aan het probleem gewerkt. In het begin verwachtte ik er niet veel van maar nu mijn behandeling is afgelopen merk ik pas hoe veel ik aan de psycholoog heb gehad. Ik ben dik tevreden.”

“Bij Sie Psychologen beland na postnatale klachten. Fijne praktijk, met bekwame medewerkers. Telefonisch zeer goed bereikbaar, super fijn! Duidelijke en heldere communicatie tijdens de gesprekken. Waardoor herstel zeer effectief en vlot verliep!”

“Ik ben zeer tevreden over de zorgverlener, omdat er ruimschoots naar me geluisterd word en tijd voor me vrij gemaakt wordt. De psychologe stelt me zeer zeker op mijn gemak, en dat rustig worden voor een afspraak begint al in de wachtkamer waar er hele fijne rustige muziek te horen is. Er word tijd genomen voor je en op een zeer professionele manier met gevoelens omgegaan. Wat heel belangrijk is dat in deze tijd van corona ook aan alle hygiëne maatregelen wordt gedacht. Keurig spatscherm ertussen zodat afspraken toch doorgang kunnen vinden. Wat ik zeer prettig vind is dat er doelgericht met opdrachten wordt gewerkt. Ik voel me heel veilig in de praktijk, zowel het omgaan met mijn emoties, als met het oog op gezondheid en welzijn.”

“Vanwege een trauma van ruim 20 jaar geleden heb ik PTSS ontwikkelt. Met verschillende klachten werd ik doorverwezen naar Sie Psychologen waarna een behandelplan is opgesteld en in samen spraak met mij is uitgevoerd, ik heb 2 keer EMDR gekregen en verschillende gesprekken. Ik kan niet anders zeggen dan dat het hartstikke goed met mij gaat. Dankzij mijn behandeling heb ik veel geleerd en handvaten gekregen waardoor ik als mens gegroeid ben en de klachten zijn verdwenen.”

“Voelde mij daar veilig, gezien en gehoord. Bovendien na twee keer EMDR verlost van klachten.”

“Onlangs heb ik een EMDR behandeling gehad bij Sie Psychologen Ik had vanaf het eerste moment een goede klik met de therapeute, wat m.i. van belang is voor een geslaagde behandeling. We hebben vooraf samen de doelstellingen bepaald en op welke manier we dit wilden behalen. Ik heb in het verleden verschillende soorten therapieën gevolgd en therapeuten gehad, maar niet eerder heb ik in zo’n korte periode zulke goede resultaten behaald.”