Het team

Het team

Psychologen

Onze professionals bestaan uit een team van ervaren (Gz-)Psychologen, en Psychotherapeuten met ervaring binnen zowel de GBGGZ als de SGGZ. Wij kijken bij de aanmelding naar de juiste match tussen persoon, behandelaar en problematiek. Bij aanmelding wordt u te woord gestaan door de praktijkmanager. Een senior psycholoog bewaakt de kwaliteit van alle behandelingstrajecten.

 • E. Veltman – Algemeen Directeur
 • P.T.M. Sie: BIG 49052852925 – GZ-Psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut
 • J.M. Visser: BIG 79049888525 – GZ-Psycholoog, Seksuoloog en Relatietherapeut
 • G. Borst: BIG 19050556425 – GZ-Psycholoog, BIG 19050556416 – Psychotherapeut, Seksuoloog en Systeemtherapeut
 • B.M.N. Admiraal: BIG 49921783416 – Psychotherapeut en Basis sportpsycholoog VSPN
 • A. van Zweeden – Psycholoog i.o. tot GZ-Psycholoog
 • S. Verwer – BIG 59932401625 – GZ-Psycholoog
 • E. Kranendonk – Psycholoog NIP
 • I. Paris – Psycholoog NIP
 • S. van Renesse – Psycholoog NIP i.o tot GZ-Psycholoog
 • H. Kuipers – Psycholoog i.o tot Cognitief Gedragstherapeut
 • Stephanie van Schagen: BIG 69057182325 – GZ-Psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut
Het team

Oprichtster – Patrizia Sie

De persoonlijke benadering staat centraal bij Patrizia Sie. Kijken wat een cliënt echt nodig heeft, betrokkenheid en resultaatgerichtheid staan daarbij centraal. Vooral ‘samen’ met de cliënt wordt gewerkt aan een oplossingsgerichte behandeling met verschillende evidence-based behandelmogelijkheden. Goede bereikbaarheid en samenwerking met meerdere collega’s in een laagdrempelige praktijk zijn hierbij onmisbaar. Patrizia Sie studeerde Psychologie aan de VU en UVA te Amsterdam. Zij is Cum Laude afgestudeerd met als specialisaties Klinische- en Arbeids & Organisatie psychologie. Aansluitend heeft zij de 5-jarige postdoctorale opleiding voor Psychotherapie en Cognitieve Gedragstherapie in Utrecht gevolgd (VGCT) waarbij zij in 2000 haar registratie heeft behaald. Sindsdien is zij als GZ-psycholoog werkzaam in verschillende sectoren (Basis- en SGGZ) van de geestelijke gezondheidszorg. Naast behandelervaring heeft zij ook gewerkt als docent, supervisor, trainer en coach. Zij is gespecialiseerd in de behandeling van (complexe) traumagerelateerde klachten bij (jong) volwassenen en relatieproblematiek. Sie Psychologen heeft een samenwerking met het Instituut voor Psychotrauma (IVP).

Sinds 2000 werkt zij als zelfstandige in een eigen praktijk; gestart in Amsterdam, waarna Bergen en Alkmaar volgden. In 2010 is zij ‘tijdelijk’ geëmigreerd naar Denver, Colorado, VS. Waar zij zich naast ondersteuning van onderwijsactiviteiten op een Public Elementary School, het geven van counselling, zich ook verder geschoold heeft in de EMDR- technieken. In 2012 is zij teruggkeerd naar Nederland en is de psychologenpraktijk heropend in het nieuwe gezondheidscentrum ‘De Entree’ in Alkmaar en in Bergen op Landgoed ’t Oude Hof.

Samenwerking & Kwaliteit

Sie Psychologen en de samenwerkende psychologen en psychotherapeuten zijn betrokken en gedreven professionals. Samen bieden wij een breed en modern aanbod van hulpverlening. Wij hanteren effectieve behandelmethoden, die hun nut hebben bewezen volgens wetenschappelijk onderzoek. Als behandelaar zijn wij gekwalificeerde en ervaren professionals. Om kwaliteit binnen onze zorg te kunnen waarborgen en verantwoorden, werken wij continue aan kwaliteitsverbetering d.m.v.: Intervisie (collegiale toetsing), supervisie, na- en bijscholing, her-registratieplicht (BIG beroepen), multidisciplinair overleg, bijhouden van vakliteratuur en goede samenwerking met de huisartsen, Ketenzorg, de praktijkondersteuners van de huisartsen en andere zorgverleners.