e-Sie Care - online zorg

e-Sie Care – online zorg

Sie Psychologen biedt ook een digitale kliniek om de mogelijkheid te bieden geheel of gedeeltelijk “online” zorg te verlenen. e-Sie Care is bij uitstek geschikt voor mensen die moeilijk naar de praktijk kunnen komen, een drukke baan hebben of expat in het buitenland zijn. Het maakte onze services dus makkelijker en beter bereikbaar.
Zo kunt u:

  • Met een minimale wachttijd al aan een zorgtraject beginnen
  • Vanuit uw werk of huiskamer therapie sessies via videobellen volgen en hoeft u dus niet naar onze praktijk te komen
  • Vanuit het buitenland therapie sessies volgen via videobellen
  • Altijd online digitale hulp bij de hand hebben waar u ook bent

Door op deze link te klikken wordt u aangemeld op onze website en kunt u alvast de screeningsvragen invullen, waardoor u en onze zorgverleners al een indicatie hebben van het best passende zorgtraject. Via onze e-health oplossing van Therapieland of onze zelfhulpmodules kunnen wij zo vervolgens zelfhulp bieden.

Via e-Sie Care wordt op basis van de screening, een passende zorgverlener toegewezen. Door middel van videobellen vinden vervolgens face-to-face gesprekken tussen jou en de zorgverlener plaats. Digitale interventies zoals modules, dagboeken en actieplannen, zijn onderdeel van de zorg. Bovendien zijn wij via ons regionaal ketenzorgnetwerk ook digitaal geïntegreerd met huisartsen en andere GGZ organisaties, zodat je met de juiste zorg wordt ondersteund.

Ook als u niet via e-Sie Care bent aangemeld, maar bij ons via de reguliere weg op een wachtlijst bent terechtkomen, kunt u overstappen naar een traject in onze e-Clinic. Zo kunt u zelf kiezen of u de reguliere wachttijd wil omzeilen en kiezen voor een online behandeling.